Sommerfrokost den 25. juni, 2025 på Raadvad Kro
Glæd dig til vores sommerfrokost den 25. juni, 2025, som vi i år holder på den idyllisk beliggende Raadvad Kro i Lyngby.
Vi har i år valgt den hyggelige Raadvad Kro til afholdelse af vores sommerfrokost 2025.
I modsætning til sidste år afholder vi kun denne ene frokost, da vi også i år mødes til påskefrokost på Rungsted Kro.
Raadvad by er en lille oase; nærmest en tidslomme og er i dag fredet. Byen fremstår i dag næsten uændret i forhold til sidste halvdel af 17-tallet. Her udviklede den sig som industriby omkring Raadvad Knivfabrik.
Kroen ligger højt med en smuk udsigt over Rådvaddammen, de gamle fabriksbygninger, som i sin tid husede vandmøllen, Raadvad Knivfabrik og med skoven i baggrunden. På den anden side af dammen ligger de gamle boliger, som husede fabrikkens ansatte og det særprægede og smukke vandrehjem.
Et besøg i Raadvad giver et fantastisk indblik i, hvordan Danmarks første små industrisamfund fungerede relativt isoleret og i samspil med naturen. Åens vand drev vandmøllen, som gjorde det muligt at holde knivfabrikken i drift. Høj som lav ansat på fabrikken boede i byen, hvor børnene havde deres skole og kroen fungerede som samlingspunkt.
Så tag evt. en gåtur i området før frokosten for at samle appetit til frokosten.
Vi glæder os rigtig meget til at byde jer alle velkommen og håber, vi får nogle hyggelige timer. Vi håber også, at vejrguderne er venligt stemte, så vi kan nyde kaffen udendørs.
Dato: den 25. juni, 2025 kl. 12:30
Sted: Raadvad Kro – Svenskevej 52 – 2800 Lyngby
Pris: Egenbetaling kan holdes på Kr. 295,- incl drikkevarer, da klubben giver et tilskud. sponsorpenge.
Rikke, vores vært, har foreslået denne dejlige dame frokost buffet, hvor der gerne skulle være både til vegetaren, pescetaren og til dem, der sætter pris på noget godt kød.
Menuen vil være:
- Let saltet torsk med salat af grillet courgette og fennikel
- Rimmet laks med teriyaki sauce og forårsløg
- Fisketerrin med håndpillede rejer og agurk
- Langtidsstegt nakkefilet med krydderier
- Kalveculotte
- Rødvinssauce
- Persillepesto
- Hummus
- Dilddressing
- Kartoffelsalat med vinaigrette, oliven, persille og kapers
- Tomatsalat med balsamico og mozzarella i krydderolie
- Perlebyg med karry, spidskål og rosiner
- Blomkål og grønne bønner med estragondressing
- Rødbedesalat med sherryeddike
- Brød og smør
- Udvalg af ost og hertil hjemmelavede kiks og årstidens syrlige tilbehør
Herefter kaffe, the med Cheesecake med havtorn
Tilmeldingsfrist søndag den 15.6
Evt. madallergi såsom gluten eller laktose skal meddeles ved tilmelding.
Vi glæder os til at se jer
